Hacıkaş Ortaokulu

Telefon : 0 542 613 29 22
WEB https://hacikasortaokulu.meb.k12.tr
Adres : HACIKAŞ MAH. SOL KÜME EVLERİ HACIKAŞ İLK ÖĞETİM OKULU BLOK NO 29/1 ERCİŞ / VAN
VİZYON : Gelecekte olmak istenen yerin ve bu yere gidişin yol haritasıdır. Vizyon; organizasyonun ulaşmak istediği en uç nokta ve durumu, ilerlenecek yönü gösterir.
MİSYON : Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; Sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, mili ve evrensel değerleri tanıyan benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek.
BAŞARILAR :

Saatler : 07:00-12.25
Bağlantı : Uydu İnternet (VSAT)
Servis : Öğretmen servisimiz bulunmaktadır.
Ulaşım : Öğretmen servisi bulunmaktadır.
Yerleşim Yeri : Hacıkaş Mahallesi Erciş/VAN
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İlçe merkezine uzaklık 20 km.dir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Voleybol Futbol